Over Bendie Yoga

Nadat ik 30 jaar als monteur en site manager  in de industrie werkzaam was geweest, kwam het moment dat ik mij realiseerde dat het leven meer inhoud kan hebben als je daarvoor open staat. Jaren eerder was ik zelf op een yogamat beland en geleerd dat een verandering vanuit jezelf begint.

De keuze om de industrie achter mij te laten heeft mij naar de randen van mijn comfort zone gebracht en nog dikwijls twijfel ik of ik wel de juiste stap heb genomen. Mijn opvatting dat leven synoniem is voor beweging en verandering, maakt mij meer bewust van de magie van het leven en geeft veel nieuwe inzichten. Je kunt alleen maar spijt hebben van de stappen die je niet durfde te zetten en daarom laat ik mij door de twijfel niet meer uit evenwicht brengen.

Sukhasana by Bendie-Yoga.com

Bij Bendie Yoga tref je geen zwevende tapijten aan.
Ook geitenwollen sokken en rode stipjes op het voorhoofd kom je hier niet tegen. Hier vind je Hollandse nuchterheid onderbouwd met een beetje oosterse mystiek. Ook vind je hier heel gewone personen die net zo menselijk zijn als jij. Mensen die bewust willen omgaan met zichzelf en de ander, en openstaan voor verandering.

Hier kom je om te ontdekken wat het nut is van ademhalen terwijl je beweegt. Om vooruit te kijken en te leren van het verleden, in plaats van vast te houden aan wat bekend is en zo veilig voelt. Hier kom je om te bewegen in je lichaam en in je opvattingen.  Om het leven te vieren en te spelen met elkaar. Hier leer je om spieren te laten samenwerken, zodat je met minder moeite grotere resultaten kunt bereiken.