A Lunar Flight video

A Lunar Flight

Toen ik 10 jaar geleden de AcroYoga ontdekte, was het alsof ik werd teruggebracht naar de speeltuin. In het volwassen dagelijkse leven was ik zo serieus geworden waardoor humor en ontspanning voor mij soms onbekende begrippen leken.

Door met andere mensen te spelen en samen onmogelijke houdingen mogelijk te maken, leverde mij niet allen heel veel plezier op. Het bracht ook het inzicht dat ik vanuit zachtheid en aandacht veel meer van het leven geniet. Het leerde mij vertrouwen op mijzelf en anderen en gaf mij een bredere kijk op mijn aandeel in het geluk en de verzorging van lichaam en geest.

Omdat ik van mening ben dat volwassenen zich meer in een speeltuin zouden moeten begeven en dat het fysieke contact tussen mensen heilzaam is, ontstond het idee om mijn passie voor de AcroYoga op een kunstzinnige manier vast te leggen, om dit als een boodschap uit te kunnen dragen aan hen die net als ik toen, veel te serieus zijn geworden.

Dit verhaal gaat over verbinden, creëren, ontdekken, ademen, bewegen, vertrouwen en vooral over bewust contact. Dit verhaal draait om de kern en voert langs de botten naar de energie en inspiratie die het lichaam en de geest doen bewegen.

Vanuit liefde en zachtheid,

Bart Bendie