Yoga festival Schiermonnikoog 2019

Ook voor de 3e editie van het Yoga festival op Schiermonnikoog is Bendie Yoga gevraagd om het speelse in de mens naar boven te kietelen.

Samen met Evelijn, zal Bart jullie op zaterdag 14 september verassen met een vrolijke en speelse ontdekkingstocht. De zondag 15 september is bestemd voor een heerlijk leerzame en zachte massage en partner yoga workshop.

Front bird by Bendie-Yoga.com

In een mix van acrobatiek, yoga en Thai-massage liggen vele uitdagingen verstopt. Op een luchtige en vrolijke manier aan het werk gaan met jezelf en je mede speel kameraden. Voel je dus vooral geroepen om na de vele mooie solo yoga workshops, toch ook vooral iets samen te ondernemen.

Luisteren naar de signalen die je eigen lichaam geeft en dat op een ontspannen wijze communiceren naar degene met wie je werkt. Dat geeft vaak hele mooie nieuwe inzichten en openingen, die je zo in het dagelijkse leven kunt toepassen.

acroYoga by Bendie-Yoga.com

Wij zijn van plan er weer een dolle boel van te maken en nodigen jullie dan ook van harte uit om te komen ontdekken in de speeltuin van het leven.

AcroYoga en Massage en partner yoga mogen niet ontbreken in jouw festival planning.

Website Yoga festival Schiermonnikoog
Wat is AcroYoga?
Wat is Massage en Partner yoga?