Partner Yoga workshop Groningen 2-2-2019

Partner yoga is meer dan yoga doen met een partner

Waar jij tijdens een normale yogales alleen contact maakt met jezelf en je mat, daar gaat het bij partner yoga juist om de samenwerking. Het helpen en geholpen worden, het vertrouwen en de overgave, de kracht en de souplesse, het geduld en het aanvoelen, het waarderen en ondersteunen.

Partner Yoga By Bendie-Yoga.com

Het zijn allemaal van die eenvoudige menselijke positieve eigenschappen die we gek genoeg in het dagelijkse leven laten overschaduwen door haast, desinteresse, wantrouwen, afwijzen, veroordelen en nog vele andere gedragingen die langzaam en vaak ongemerkt ons dagelijks repertoire binnengeslopen zijn.

Partner Yoga By Bendie-Yoga.com

Vanuit rust in jezelf de tijd nemen om echt contact te maken met een ander en er dan achter komen dat woorden vaak overbodig zijn om aan te geven wat wel en niet goed voelt. Als het goed voelt bij jou dan is dat meestal bij de ander ook het geval. En als jullie die connectie levend houden, dan blijken hoge bergen ineens niet groter dan een hobbel te zijn.

Partner Yoga By Bendie-Yoga.com

Partner yoga is ook leuk als je partner niet zo van de yoga is. Stel je maar eens voor dat je je als volwassene in een speeltuin bevindt. Even los van verplichtingen, gewenst gedrag en sociale concepten, als jij tenminste durft om die achter je te laten. Gooi je haar los en doe eens gek, want gewoon doen kan elke dag nog wel.

Partner Yoga By Bendie-Yoga.com

Partneryoga mag met je eigen meegebrachte partner, maar wat is er leuker dan in de speeltuin nieuwe vrienden te maken?

 

Inschrijven per Email

Hoe ziet een AcroYoga les eruit
Open yoga
Facebook evenement pagina