Ouder en kind AcroYoga, Leeuwarden, 23-11-19

Het verrassende effect om jezelf, als volwassene, eens te laten meevoeren in de speelse beleving, gezien vanuit de ogen van jouw kind. Het machtig mooie gevoel voor jou, als kind, om eens tegen je vader of moeder te kunnen zeggen hoe het leven echt werkt. Hoe ontwapenend het kan zijn voor jullie twee, om gezamenlijk, op gelijkwaardig niveau, de speeltuin van het leven te ontdekken, in deze ouder en kind AcroYoga workshop.

ouder en kind acroyoga by Bendie-Yoga.com

Wat kun je verwachten

In deze vrolijke workshop neemt Bart Bendie jullie mee met een beetje sport en een beetje spel, en gaan we met z’n allen op zoek naar het plezier dat je hebt als je speelt. Het leven is al heel snel heel serieus, dus hoe tof is het om schoolboeken en vergader verslagen in de hoek te gooien en lekker bovenop elkaar te klimmen? Om alle beeldschermen uit te laten en juist elkaar als speeltoestel te ontdekken?

Door AcroYoga leer je niet alleen vet gave kunstjes. Door samen te werken bouw je met elkaar aan vertrouwen, het stimuleert je creativiteit en is een enorme opkikker voor je uithoudingsvermogen en lachspieren. Daarnaast bevordert AcroYoga ook het menselijke contact en rekt het je spieren en grenzen van je kunnen op.

ouder en kind acroyoga by Bendie-Yoga.com

AcroYoga:

  • Je hoeft geen supermens te zijn om nieuwe mogelijkheden van je lichaam te ontdekken.
  • Het contact met je medemens zorgt ervoor dat je nieuw contact met jezelf maakt.
  • Waar je misschien alleen verschijnt, maar beslist met nieuwe vrienden verdwijnt.
  • Een speeltuin voor leeftijden van 6-12 en hun ouders
  • Geschikt voor alle niveaus

Een heerlijke workshop van 2 uur, voor 25 euro per ouder/kind.
Zaterdag 9 november 2019 van 10-12 uur
De sportpleats
Molkenkelder 2
8941 AJ Leeuwarden

Geef je op voor deze workshop

Meer informatie over AcroYoga

Meer informatie over de locatie