Ontspannen Ondernemen 13-10-19

Hoe doen ze dat toch, die collega ondernemers?

Op een ogenschijnlijk relaxte manier weten ze hun bedrijf soepel te runnen en hebben daarnaast vrije tijd te over, om alle aandacht aan hun gezin en vrienden te kunnen besteden. Wat kan ik van hen leren om meer ontspanning in mijn manier van ondernemen te ervaren?

Omdat ontspanning in je onderneming begint vanuit de rust in je hoofd, dagen wij je uit om het ondernemen eens op een heel andere wijze te doen.
Wij nodigen jou uit, om samen met collega ondernemers een stapje buiten je comfort zone te zetten, en met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp waar niemand tijd voor schijnt te hebben. Ontspannen.

tree pose by Bendie-Yoga.com

Om in een ontspannen sfeer met elkaar stil te staan bij het belang van een goed evenwicht tussen werk en privé. Om aandacht te hebben voor de verhalen van elkaar, en te ontdekken waar andermans wijsheden wellicht een eyeopener voor jou kunnen zijn.

Hoe bereik ik dan dat ontspannen ondernemen?

In het ontspannen Harlingen ontmoeten wij elkaar, om tijdens de eerste twee uren aandacht te besteden aan het ontspannen van het hoofd en het lichaam. De ruimte in jezelf die je hier hebt ontdekt, neem je mee naar de overheerlijke lunch die voor ons klaar staat, en terwijl jij je tegoed doet aan een heerlijke maaltijd, is er de mogelijkheid om je ervaringen met collega ondernemers uit te wisselen.

Wij ontmoeten elkaar om 10 uur in Harlingen en na een verwelkoming met een kopje thee, beginnen we daarna gezamenlijk aan oefeningen die ons allemaal de eerste ontspanning van de dag zullen brengen.

De activiteiten meer in detail

In een setting van gelijkgestemde ondernemers neemt Bart Bendie je mee op onderzoek naar je eigen spanning, en merk je vrijwel meteen de eerste verschijnselen van ontspanning, als jij je focust op een rustige ademhaling. Zonder toepassing van hocus pocus of abracadabra kom je er achter hoe verbazingwekkend simpel het kan zijn om jezelf in een andere mindset te krijgen, als je met wat eenvoudige lichaamsoefeningen aan de slag gaat.

Nu wetenschappelijk onderzoek een stevige onderbouwing geeft aan veel van de beginselen van yoga, kan zelfs de grootste scepticus zijn weerstand niet langer verdedigen. De vraag is niet langer of yoga werkzaam is, maar of jij wilt dat bewustwording voor jou werkzaam wordt.

Een echte ondernemer gaat immers zelf op onderzoek uit en laat zich niet weerhouden door de opinie van derden. Hij of zij bepaalt voor zichzelf wat baat en wat schaad.

Ontspannen ondernemen door Bendie-Yoga.com

Tegen een uur of 12 verlaten wij de studio en al wandelend op wolken, worden wij ontvangen bij eetcafe Nooitgedagt in het Centrum van Harlingen. De tafel staat gedekt bij binnenkomst met sappen, melk en water, verschillende soorten brood, salade vis, vlees en vegetarisch beleg en soep.

Tijdens de lunch, en eventueel ook daarna, is het thema ‘ontspannen ondernemen’ het gespreksonderwerp. Door met elkaar te delen wat de persoonlijke valkuilen en oplossingen zijn, laat de gespreksleidster Wendy van der Veer jullie stilstaan bij de problematiek en de mogelijke oplossingen.

Herkenning?

Het ondernemerschap kan eenzaam zijn, wanneer je niet samenwerkt met anderen. Als ondernemer ben jij de kern van je bedrijf, waarbij jouw gezondheid en ontspanning erg belangrijk zijn, om zowel zakelijk als privé in balans te blijven. We leven in een stressvolle maatschappij van ‘moeten’ en ‘even’. Als ondernemer moet je aan verschillende verwachtingen en eisen voldoen die bijvoorbeeld vanuit de overheid worden gesteld. Hoe ga jij hiermee om? Deze en vele andere vragen kun je stellen aan collega’s, om van elkaar te leren.

Hoe leuk is het om samen met andere ondernemers heerlijk de ontspanning op te zoeken en van elkaar te leren hoe je die ontspanning kunt bereiken?

Kosten en baten

De investering voor dit evenement bedragen 32,50 euro exclusief BTW (39,33 incl BTW) , en dient uiterlijk 2 weken voor aanvang op onderstaande bankrekening te zijn bijgeschreven.

Bankrekening NL63 INGB 0008 1208 90
Ten name van Bendie Yoga

Een heerlijk ontspannen gevoel, een gevulde maag en vele nieuwe inzichten om verder bij te ontspannen, is wat je standaard mee naar huis neemt.

Annulering is tot 2 weken voor aanvang belast met 10 euro administratie kosten. Na deze datum wordt bij annulering geen geld meer gerestitueerd.

Indien je een factuur wenst om de kosten te kunnen aftrekken, dan verzoeken wij jou vriendelijk de gegevens daarvoor op het inschrijfformulier in te vullen.


De stap naar ontspannen ondernemen

Geef je op en ontdek in je lichaam en hoofd waar je meer ontspanning mee creëert en hoe dit vast te houden.

Ontspannen ondernemen
Een samenwerking van Bart Bendie en Wendy van der Veer
Zondag 13 oktober van 10 tot en met 14 uur in Harlingen