Monteursdag ondergrondse infra 2019

Tijdens het evenement monteursdag ondergrondse infra 2019 in Harderwijk levert Bendie Yoga zijn bijdrage aan de workshop vitaliteit van Volandis. Tijdens deze dagĀ  wil Bendie Yoga de eerste aanzet geven voor de bouwplaats van de toekomst. Een werkplek waar iedereen zichzelf wil en kan zijn en waar het stoer is om voor elkaar en vooral voor jezelf te zorgen.

Samenwerken, vooruitkijken en reageren op waarschuwing signalen. De thema’s die ‘Bendie op de Bouwplaats’ meeneemt voor een bewustere werkdag beleving. Omdat het fijn is om vrolijker thuis te komen van je werk.

monteursdag ondergrondse infra 2019 camatkarasana by Bendie-yoga.com

Bendie op de bouwplaats is ontstaan vanuit de gedachte dat je beter voor je lichaam kunt zorgen, als je bewuster wordt van jezelf. Nadat ik ruim 30 jaar op bouwplaatsen had doorgebracht, bleek het beoefenen van yoga een groot cadeau. Ik bleef daardoor soepel bewegen en ik werd mij bewust van mijn lichaamshouding ten opzichte van mijn werk. Het viel mij op dat de soms zware omstandigheden, maken dat het vanzelfsprekend lijkt om je lichaam als voorwerp te gebruiken. Dat je daarvan op latere leeftijd vaak spijt krijgt, werd aan de koffietafel nooit besproken.

Om een verandering aan te brengen in die mindset, gaan we op een speelse manier met een paar simpele bewegingsoefeningen aan de slag. Je gaat ervaren hoe simpel het is om voor jezelf te zorgen. Het resultaat van je inspanning zal je bewuster maken dat het onmogelijke best haalbaar blijkt te zijn.

Monteursdag ondergrondse infra 2019
Volandis
Bendie op de Bouwplaats