Massage & Partner yoga, Aalsmeer, 22-9-19


Massage & Partner Yoga : Wie ga jij met jouw aanraking verassen?

Massage en partner yoga geeft jou en je partner een 3 uur durende beleving waarin je samen met elkaar gaat genieten van elkaar. Onder deskundige leiding nemen wij jullie mee op een ontdekkingstocht naar je zintuigen. De bewegingsoefeningen die we gebruiken om het lichaam op te warmen en de geest te verstillen zijn afkomstig uit de yoga en de massage technieken die worden toegepast zijn gebaseerd op de Thaise yoga massage met de zachte, noordelijke stijl.

In een heel rustig tempo warmen we eerst gezamenlijk de eigen spieren een beetje op en als iedereen wat losser in zijn vel is gaan zitten, dan vervolgen we de reis met bewegingsoefeningen samen met je partner. Jullie maken hier opnieuw kennis met elkaar, maar omdat dit keer de aandacht op andere receptoren zal zijn gevestigd, bestaat de mogelijkheid dat jij je partner op nieuwe vlakken leert aanvoelen.

Thai massage workshop by Bendie-Yoga.com

Nadat we jullie wat achtergronden en technische kneepjes hebben bijgebracht wordt het daarna tijd om de gevoelszintuigen te gaan prikkelen. Stapje voor stapje nemen wij jullie mee in een begeleide massage, en terwijl wij één voor één de houdingen voordoen, kunnen jullie de beweging nadoen bij elkaar. Na ongeveer 45 minuten is het tijd om van plaats te wisselen en mag de gever nu gaan liggen terwijl de ontvanger nu gaat geven.

Het is voor deze workshop niet nodig dat je massage ervaring hebt en ook als jou partner niet zo van yoga houdt, dan hoeven de oefeningen die we samen doen echt geen belemmering te zijn. Hogere wiskunde, goddelijk krachtig of weelderig flexibel, zijn elementen die in deze workshop niet aan bod komen. Het enige vereiste voor deze workshop is dat jullie beiden openstaan om door aanraking van elkaar op zoek te gaan naar wat je nog niet van elkaar weet.

Thai massage workshop by bendie-yoga.com

De massage wordt geheel gekleed uitgevoerd zonder dat wij olie of iets dergelijks gebruiken. Draag bij voorkeur warme en soepele, losse kleding in laagjes. Als je de massage ontvangt dan bestaat de mogelijkheid dat je het koud krijgt omdat je stil ligt. Degene die de massage geeft echter, is aan het werk, en zal het daardoor warm kunnen krijgen.

Aan het eind van deze workshop zullen jullie in staat zijn om elkaar een heerlijke massage te geven en door het naslagwerk dat wij jullie meegeven nog eens door te lezen, kun je op elk moment je geheugen weer verfrissen.

Wanneer , Waar en wat kost het?

Zaterdag 22 september van 16.00-19.00
The Beach, Oosteinderweg 247, 1432 AT Aalsmeer
35 euro (korting bij meerdere workshops)

Inschrijven

Voor deze workshop is het nodig dat jij je van te voren opgeeft. Jouw inschrijving en betaling worden afgehandeld door Aletta van Yogaletta in Aalsmeer.
Via deze link kun jij je opgeven.