Massage en partner yoga workshop Groningen 17-2-19

Massage en Partner yoga geeft jou en je partner een 3 uur durende beleving waarin je samen met elkaar, gaat genieten van elkaar.

Onder deskundige leiding nemen wij jullie mee op een ontdekkingstocht naar je zintuigen. De bewegingsoefeningen die we gebruiken om het lichaam op te warmen en de geest te verstillen zijn afkomstig uit de yoga. De massage technieken die worden toegepast zijn gebaseerd op de Thaise yoga massage met de zachte, noordelijke stijl.

massage en partner yoga by Bendie Yoga

In een heel rustig tempo warmen we eerst gezamenlijk de eigen spieren op. Als iedereen wat losser in zijn vel is gaan zitten, vervolgen we de reis met bewegingsoefeningen samen met je partner. Hier maken jullie opnieuw kennis met elkaar. Maar omdat dit keer de aandacht op andere receptoren zal zijn gevestigd, bestaat de mogelijkheid dat jij je partner op nieuwe vlakken leert aanvoelen.

Nadat we jullie wat achtergronden en technische kneepjes hebben bijgebracht wordt het daarna tijd om de gevoelszintuigen te gaan prikkelen. Stapje voor stapje nemen wij jullie mee in een begeleide massage. Terwijl wij één voor één de houdingen voordoen, doen jullie de beweging na bij elkaar. Na ongeveer 45 minuten is het tijd om van plaats te wisselen en mag de gever nu gaan liggen terwijl de ontvanger nu gaat geven.

massage en partner yoga by Bendie Yoga

Het is voor deze workshop niet nodig dat je massage ervaring hebt. En zelfs als jij of je partner niet van yoga houden, dan zijn de oefeningen die we samen doen echt geen belemmering. Hogere wiskunde, goddelijk krachtig of weelderig flexibel, zijn elementen die in deze workshop niet aan bod komen. Het enige vereiste is dat jullie beiden openstaan om door aanraking van elkaar op zoek te gaan naar wat je nog niet weet van elkaar.

De massage en partner yoga worden geheel gekleed uitgevoerd zonder dat wij olie of iets dergelijks gebruiken. Draag bij voorkeur warme en soepele, losse kleding in laagjes. Als je de massage ontvangt dan bestaat de mogelijkheid dat je het koud krijgt omdat je stil ligt. Degene die de massage geeft echter, is aan het werk, en zal het daardoor warm kunnen krijgen.

massage en partner yoga by Bendie Yoga

Aan het eind van deze workshop zullen jullie in staat zijn om elkaar een heerlijke massage te geven. Met het naslagwerk dat jullie meekrijgen, kun je op elk moment je geheugen weer verfrissen.

 

3 uur voor de prijs van 55 Euro per koppel als je je vooraf inschrijft per email.
65 Euro aan de deur als er nog plaatsen vrij zijn.

 

Massage en Partner Yoga : Welke valentijn ga jij dit jaar met jouw liefde en aandacht verassen?

 

Inschrijven per Email

Hoe ziet Thai massage eruit
Open yoga
Facebook evenement pagina