Handstand workshop Aalsmeer 22-9-19

Handstand, of je eigen visie op de wereld eens op z’n kop zetten.

Het is misschien nog niet eens zo heel lang geleden, dat je er van droomde, dat jij je hele lichaam met je handen en je armen zou kunnen dragen. Een radslag op het schoolplein, zonder angst en misschien zelfs meerdere achter elkaar. Het gevoel ervaren om je sterk en sierlijk te voelen, en trots te zijn op een handstand waar je een tijdje op had geoefend.

Omdat je ouders op hun voeten liepen, wist jij dat dit de manier was waarop het hoorde. Iedereen om je heen vertoonde hetzelfde gedrag en dus leerde ook jij dat het normaal is om op je eigen benen te staan. Maar hoe heerlijk kan het voelen, om af en toe even abnormaal te zijn.

Handstand on construction site by Bendie-Yoga.com

Vanuit zijn liefde voor yoga en passie voor acrobatiek, heeft Bart een vrolijke en speelse workshop samengesteld die op een rustige en vooral veilige manier waardevolle tips aanreikt. In kleine stapjes werken we aan kracht, souplesse en techniek, om te overwinnen wat ons blokkeert. En natuurlijk is er ruimte om de vragen te stelen die je ervaart. Thuis kun je dan, met al deze nieuwe inzichten, op je gemak je ontdekkingsreis naar het ondersteboven zijn vervolgen.

Voor deze handstand workshop is de enige vereiste dat je het aandurft om het leven even spannend te vinden. Super sterk of mega flexibel zijn is echt niet nodig. Als jij jezelf de tijd gunt, zul je versteld staan van je eigen kunnen, en wordt het genieten om op deze nieuwe manier naar de wereld te kijken.

Wanneer , Waar en wat kost het?

Zaterdag 22 september van 11.15-12.45
The Beach, Oosteinderweg 247, 1432 AT Aalsmeer
20 euro (korting bij meerdere workshops)

Inschrijven

Voor deze workshop is het nodig dat jij je van te voren opgeeft. Jouw inschrijving en betaling worden afgehandeld door Aletta van Yogaletta in Aalsmeer.
Via deze link kun jij je opgeven.