AcroYoga voor Tieners, Leeuwarden, 9-11-19

Yoga, een suffe sport alleen voor je moeder? ECHT niet!!

Coole tricks leren saai? Ja duhhh!

Met AcroYoga voor tieners ga jij ontdekken hoe jij je lichaam beter leert besturen, waardoor ook jij die gast wordt met die sicke body moves. Vet toch?
En dat je daarbij rust krijgt in je hoofd, kramp in je lachspieren en er op den duur een goddelijk sterk en flexibel lichaam aan overhoudt, dat zijn helaas enkele van de bijwerkingen.

Huh? AcroYoga voor tieners? Wazzdatdan?

AcroYoga is een mengvorm van de kracht uit acrobatiek en inzichten uit yoga. AcroYoga is grensverleggend plezier en veel meer dan zweven op een tapijtje

Na de warming up gaan we op een veilige en uitdagende wijze in tweetallen aan de slag met het aanleren van technieken om elkaar te laten vliegen. Stap voor stap krijg je bouwstenen aangereikt zodat je stap voor stap je grenzen verlegt en al experimenterend naar een eindhouding werkt. Je wisselt ook van rol en zo leer je hoe het is om iemand anders te laten vliegen en om te assisteren en te begeleiden. Op deze manier is AcroYoga niet alleen een lichamelijke activiteit , maar ontwikkel je ook kwaliteiten als communicatie en observatie en leer je probleemoplossend te denken en te handelen.

Wat brengt het je?

Door de combinatie van inspanning en ontspanning verleg je de grens van je kunnen dit zorgt voor een grote glimlach op je gezicht. Een gevoel van plezier, energie, en een rustig hoofd is wat je meeneemt naar huis.

AcroYoga at Bendie-Yoga.com
Acrobatiek en Yoga

AcroYoga leert je:

– Dat gedachten vaak je beperking zijn en niet je lichaam
– Dat samenwerken de leukste variant is om iets onmogelijks te realiseren
– Een ander te vertrouwen, en jezelf daaraan over te geven

Kom het checken dan in deze leuke workshop van 2 uur voor tieners in de leeftijd van 12 – 16 voor de prijs van 15 euro

Geef je op

Zaterdag 9 november 2019 van 10-12 uur
De sportpleats
Molkenkelder 2
8941 AJ Leeuwarden

Meer informatie over AcroYoga

Meer informatie over de lokatie