Vliegende Massage

Bendie heeft een vernieuwde website, waar je meer informatie vindt. Ook kun je je hier makkelijker aanmelden voor een gratis proefles of kennismaking.

Voor informatie over massage verwijs ik je graag naar deze pagina.

Tussen hemel en aarde zijn in je hoofd, terwijl jouw lichaam zweeft op mijn voeten.

Een vliegende massage geeft, door het omkeren van de zwaartekracht, een onbekend gevoel, waardoor een overdaad aan ontspanning ontstaat. Doordat ik jouw op mijn voeten laat zweven, maakt dat jij je volledig kunt ontspannen en overgeven, aan het loslaten van spieren die je even niet nodig hebt.

Zodra onze ademhaling tot rust is gekomen en jij het vertrouwen in mijn voeten hebt gevonden, begin ik je langzaam te bewegen, te draaien en te strekken. Heel geleidelijk aan krijg je het gevoel langer te worden in je ledematen en is het goed mogelijk dat je warmte en energie weer door je lichaam voelt stromen.

Bat by Bendie-Yoga.com

De vliegende massage wordt vooraf gegaan door een ontspanning massage van ongeveer 20 minuten en nadat je ongeveer een minuut of 20 op mijn voeten hebt doorgebracht zal ik je de laatste 20 minuten op de grond nabehandelen op de plekken die extra aandacht verdienen.

De vliegende massage is een behandeling die geheel gekleed wordt uitgevoerd, zonder gebruikmaking van oliën en is geschikt voor iedereen.

Een vliegende massage kost 45 Euro per uur.

Neem voor het maken van een afspraak of verdere informatie gerust vrijblijvend contact met mij op via Email.