Thaise yoga massage

Bendie heeft een vernieuwde website, waar je meer informatie vindt. Ook kun je je hier makkelijker aanmelden voor een gratis proefles of kennismaking.

Voor informatie over massage verwijs ik je graag naar deze pagina.

Voor hen die wel de voordelen van de yoga willen ervaren, maar voor wie de energie of durf ontbreekt om de oefeningen zelf uit te voeren, is er de Thaise yoga massage.
Of misschien wil jij jezelf eens heerlijk laten vertroetelen en de vruchten plukken van de zachte strekkingen die ik jou geef.

Thai massage by Bendie Yoga

Thaise yoga massage kent 2 stijlen. De ‘zuidelijke of Bangkok stijl’ wordt gekenmerkt door een stevige aanpak die soms als pijnlijk wordt ervaren. Ik hanteer de ‘noordelijke of Chiang mai stijl’, die veel vloeiender en geleidelijker aanvoelt.

Doordat ik mij focus op jouw lichaam en ademhaling, zal de massage net zo diep in jou doordringen als jij dat toelaat. Ik luister dus niet naar de opmerking “doe maar wat harder”,  maar laat dat bepalen door wat ik voel gebeuren in jouw lichaam. Immers, hoe harder ik duw, des te meer jouw lichaam zich tegen mij zal  verzetten. Zodra jij toestaat dat de bovenste lagen in jouw lichaam ontspannen en jij mijn aanraking begint te vertrouwen, zullen de diepere lagen in je lichaam bereikbaar worden.

Thai Massage by Bendie Yoga

Een Thaise yoga massage is een behandeling die geheel gekleed wordt uitgevoerd, zonder gebruikmaking van oliën en is geschikt voor iedereen.

Een Thaise massage kost 45 Euro per uur en kan op verzoek ook langer duren.

Neem voor het maken van een afspraak of verdere informatie gerust vrijblijvend contact met mij op via Email.