Beweging tijdens congres

  • Wat te doen als u een congres organiseert, waar de vele genodigden gedurende de hele dag met informatie overspoeld zullen gaan worden?
  • Hoe voorkomt u dat de ingevlogen sprekers voor een ingedutte zaal komen te staan?
  • Kunt u ondervangen dat de informatie die u wilt uitdragen tijdens een lange vergadering niet aankomt bij uw publiek?
  • Is het te vermijden dat de focus van bezoekers door het langdurig zitten tijdens een conferentie verslapt?
  • Hoe houdt u de aandacht van uw gasten tijdens een bijeenkomst op een stimulerende wijze fris en alert?
Dan nodig je Bart Bendie uit.

Bart Bendie werd door Volandis benaderd, om op een door hen georganiseerde deskundigen dag, een groep van circa 150 bezoekers te activeren en te stimuleren.

Bendie Yoga. Beweging voor congres bezoekers.

Gedurende de hele dag was Bendie aanwezig om de bezoekers te prikkelen en bewust te maken van hun lichaamshouding. Ook het bevragen naar de verbinding met hun ademhaling, brengt menig bezoeker even een moment uit zijn hoofd en zorgt voor een ogenblik van rust. Bendie zorgt voor beweging tijdens het congres.

Als klapstuk zorgt Bendie, net vóór de laatste spreker, voor een ruim 20 minuten durende sessie. De 150 aanwezigen worden eerst meegenomen door een korte zittende meditatie. Aansluitend komt men uit de stoelen omhoog en vervolgd in een serie van bewegingen, waarbij de nadruk ligt op plezierig bewegen en het ervaren van een glimlach.

Bendie Yoga. Beweging voor congres bezoekers.

Wanneer de zaal in de afsluitende oefening uit volle borst meezingt. Als de deelnemers beweging ervaren tijdens het congres. Terwijl bijna iedereen van voor naar achter en van links naar rechts beweegt, dan is het voor de organisator duidelijk dat deze opgewekte energie, een aandachtig en levendig publiek heeft gegenereerd voor de laatste spreker.


Wanneer u voor uw congres of bijeenkomst op zoek bent naar een andere manier om uw bezoekers te revitaliseren, dan heb ik vele manieren in petto, om met diverse manieren van beweging, de energie en de glimlach van uw gasten een stevige opkikker te geven.

Ik heb mijn achtergrond in diverse werkgebieden, variërend van theater podium tot aan scheepswerf en van yoga- en acrobatiek docent tot aan directie kamers. Hierdoor is het voor mij mogelijk om een voor u op maat gemaakt programma samen te stellen, waarin ik graag balanceer tussen speels en serieus.

Met mijn prettige stem neem ik uw gasten mee naar een meditatieve toestand of zweep ik ze op naar een explosief moment. Een programma geheel in overleg met u, en alles vanuit de uitgangspositie om uw bezoekers fris en aandachtig uw evenement te laten beleven.

Meer informatie over mij vindt u via onderstaande link
Achtergrond
Visie
Contact