Bendie’s Yoga Mix

Bendie heeft een vernieuwde website, waar je meer informatie vindt. Ook kun je je hier makkelijker aanmelden voor een gratis proefles of kennismaking.

Voor informatie over yoga verwijs ik je graag naar deze pagina.

Omdat er meer stijlen van yoga bestaan, dan er rode wijn soorten zijn, neemt Bendie Yoga je graag mee door een proeverij. Tijdens Bendie’s Yoga Mix zul je steeds weer verrast worden wat er allemaal mogelijk is met jouw lichaam en geest, wanneer jij het punt bereikt dat je gaat ontspannen tijdens een inspanning.

Bendie's Yoga Mix

De ene keer zijn lessen pittig, dynamisch en vol vuur en een volgende keer is er sprake van zachtheid, statisch en ontspanning. Bendie’s Yoga Mix heeft als enige constante factor een rustige ontspannen ademhaling en een zachte glimlach op jouw gezicht, wanneer je steeds weer wordt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en soepel te houden.

Bendie's Yoga Mix

Daar waar andere yoga stromingen vasthouden aan bepaalde overtuigingen en bewegingspatronen, daar is Bendie’s Yoga Mix veel minder rigide. Door de invloeden vanuit de vele yoga stromingen toe te passen in de lessen, zorgt ervoor dat net als het dagelijks leven, geen les van Bendie hetzelfde is.

Bendie's Yoga Mix

Bendie’s Yoga Mix richt zich vooral op de beginnende en licht gevorderde ontdekker van bewegingsplezier. In deze lessen leer je niet om weg te zweven op een matje en is ook een rood stipje op je voorhoofd, een witte tulband of een strakke legging niet noodzakelijk. Wat je wel leert is hoe fijn het is om de verantwoordelijkheid te dragen voor het soepel functioneren van je lijf, en welke beloning je van je lichaam krijgt als je er zo nu en dan voor zorgt.

Bendie's Yoga Mix

Het opbouwen van conditie, kracht, flexibiliteit en innerlijke rust, zijn naast het leren gebruiken van de ademhaling als gereedschap, belangrijke elementen in Bendie’s yoga Mix. Door een regelmatige beoefening ga je ontdekken hoe vloeiend de dans van jouw activiteiten wordt, als je het ritme van de ademhaling de regie in je dagelijkse leven geeft.

Bendie's Yoga Mix

Lesrooster

Tarieven