Achtergrond

Tijdens mijn werk in de industrie, ontdekte ik dat ik met behulp van yoga mijn leven beter in evenwicht kon houden. Door het regelmatiger beoefenen werd ik bewuster van de verantwoordelijkheid voor mijn eigen gezondheid en geluk. In de daaropvolgende jaren bestudeerde ik, naast mijn dagelijks werk, vele stijlen van yoga bij diverse docenten om te ontdekken wat past bij mij.

Tijdens mijn reizen over de wereld verbleef ik in een ashram in India om kennis te maken met de traditie van yoga en tijdens een verblijf in een klooster in China kwam ik in aanraking met Tai-Chi, Kung-fu en Qi-Gong.

Urdhva dhanurasana by Bendie-Yoga.com

Mijn Yoga Teacher training volbracht ik in 2014 op Bali. Een Thai massage opleiding, een Ostheo-Thai cursus, een meditatie workshop, een level 1 Reiki training en een 10-daagse Vipassana meditatie gingen vooraf aan dat moment.

Al deze bagage, tezamen met workshops en trainingen in onder andere Acroyoga, hebben mij een dieper inzicht gegeven in de mechanica van het lichaam en de grenzeloosheid van de menselijke geest.

“Al ontdekkend leerde ik dat mijn geest mijn beperking is.”