AcroYoga als teambuilding

Om als team als een goed geoliede machine te opereren, maakt dat een aantal zaken essentieel zijn. Vertrouwen hebben, een heldere communicatie en een duidelijk plan zijn basiselementen om een groep te laten functioneren.

AcroYoga plaatst jezelf en je collega’s buiten je comfortzone en laat jullie als een team samenwerken aan een opdracht die in eerste instantie misschien onmogelijk lijkt.
Kan ik wel bouwen op de ander? Wie krijgt de schuld als we falen? Durf ik te zeggen wat ik vind? Luistert de ander wel naar mij? Wat is mijn inbreng in het geheel? Allemaal menselijke reacties die zomaar boven kunnen komen.

Back bird by Bendie-Yoga.com

Door jezelf terug te brengen in de speeltuin van je kindertijd, ga je op zoek naar een vrolijke manier om problemen te lijf te gaan en sta je aan het eind van de dag versteld van wat je hebt bereikt.

AcroYoga is een menselijke manier om contact te maken en vooral vanuit de ontspanning te bouwen aan vertrouwen, kracht en moed. Om te ervaren dat je als eenling zeer gelimiteerd bent in je kunnen en dat je als groep tot ongekende prestaties in staat bent. En dat je daarbij sterker in lijf en geest naar huis gaat met een grote glimlach op je gezicht, draagt alleen maar bij tot een hechter team dat prettig samenwerkt.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt door mijn visie en uw personeel op een ongebruikelijke manier willen uitdagen om de teamspirit te bevorderen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via de Email.

 

Meer uitleg over AcroYoga.